F1

Ik wil gerust geloven dat het F1-seizoen spannend was maar een sport waar techniek de bovenhand heeft, vind ik niet direct een sport. Als technische details de doorslag geven in een sport, kunnen we dat dan gewoon schrappen als sport?

Laat die mecaniciens wat aan een wagen sleutelen, zet die in een windtunnel en zeg tegen die mannen na een jaar “jullie zijn de beste mecaniciens, goed gedaan, jullie krijgen opslag,” en hou het daar dan bij. dat is het uiteindelijk.

Nu ja, men doet maar, ik volg dat toch niet, al word ik er wel toe gedwongen.

Het hoofdpunt in het nieuws en het eerste item: Max Verstappen is wereldkampioen geworden. 13 minuten had men het er over. DERTIEN MINUTEN. Een gesprek met de moeder, beelden tijdens de race ergens vanuit een zaal, inclusief interviews met fans.

DERTIEN MINUTEN.

Zelfs het WK voetbal met de Belgen krijgt zoveel aandacht niet want wij zijn toch les petits Belges.

DERTIEN MINUTEN over een sport die geen sport is.

“Ah ja, er zijn ook een honderdtal doden gevallen in Amerika trouwens, maar wacht we horen net dat Mercedes klacht heeft ingediend; daarover straks meer; we gaan terug naar Amerika want wat was dat van die doden; ow wacht wacht de klacht is verworpen horen we, ja vertel maar: Amerika …”

FUCK man.

Is men ook nog constant bezig dat Verstappen toch ook een beetje Belg is want hij is geboren in België.

Huh?

Sinds wanneer is Verstappen ineens Belg?

Elke Marokkaan of Turk die hier geboren is moet terug naar “zijn land”, daarover hoor je ze niet op het nieuws, maar er wordt iemand wereldkampioen en dan is die ook “van ons” want hij is ergens in Limburg geboren.

Laat die mens toch gewoon Nederlander zijn en vertel wat belangrijk is op het nieuws.

Als ze daar in nederland zoveel kak willen aanhangen omdat een landgenoot wereldkampioen is geworden in geen sport dan doen ze maar.

Hou het hier wat deftig als dat even kan, het is al moeilijk genoeg zo voor de journalisten. Hun niveau is al nihil.

4 gedachtes over “F1

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.